Izdelava spletnih strani

Osredotočeni na uspeh – pregled leta 2020

Izdelava spletnih straniTokratni zapis na blogu posvečamo sebi in letu, ki je za nami. Januar je za nas mesec, ko se ozremo v preteklo leto, analiziramo doseženo in zastavimo cilje za naprej. Leto, ki je za nami, je bilo res polno novih izzivov in ni nam bilo vedno enostavno. Kot ekipa smo vedno dajali poudarek na osebne stike – tako s strankami kot med sabo. Poslovni sestanki so bili za nas ključnega pomena za uspešno sklenitev posla. Za celotno ekipo smo pogosto organizirali srečanja, kjer smo vetrili možgančke ali se preprosto zabavali. Vse to nam je bilo marca 2020 odvzeto. Narediti smo morali veliko prilagoditev in pogosto smo se spraševali, kako nam bo uspelo.

Zelo smo ponosni na to, da nam je uspelo in da tega nismo opazili samo mi – portal primerjam.si nas je namreč uvrstil med 50 najboljših podjetij v Sloveniji po izboru strank in najboljše podjetje v svoji panogi (klik za več info). Izvedbo naših projektov ste ocenili z zavidljivo oceno 4,6 od 5. Iz srca hvala vsem, ki ste glasovali za nas! Ta nagrada nas je še ojačala v želji, da damo pri vsakem projektu res maksimalno od sebe.

nadaljevanju predstavljamo še druge pomembne mejnike našega poslovanja v letu 2020:

 • Uspešno smo, kljub omejitvam, tudi letos izpeljali največji slovenski festival “FSF – Festival slovenskega filma”
 • Odprli smo nove poslovne prostore na Dunajski cesti v Ljubljani
 • Prejeli smo priznanje Filantropije Slovenija za uspešno poslovno sodelovanje
 • Predstavili smo novo storitev za naše stranke – TURBO SERVER za še hitrejše nalaganje spletnih strani in bolj optimizirano delovanje
 • Naredili smo ogromen korak naprej na področju finančnih analiz
 • Povečali smo število podpisanih vzdrževalnih pogodb na letni ravni za 30%

Izdelava spletnih strani

To je le nekaj dogodkov, ki je zaznamovalo naše poslovanje v letu 2020. Zakaj je pomembno, da svoje uspehe izpostavimo in se z njimi pohvalimo? Ker vsi potrebujemo potrditev, da smo na pravi poti in da to, kar delamo, delamo dobro. To je še posebej pomembno v trenutnem obdobju, ko smo obkroženi z negativnimi novicami in spodletelimi načrti. Hitro nas lahko zajame malodušje in vsesplošno razočaranje.

Naj delimo z vami nekaj kratkih nasvetov, kako ostati osredotočen na uspeh kljub izzivom:

 • bodite prilagodljivi. Ko je cesta zaprta zaradi del, poiščemo obvoz. Enako je v poslu – vedno obstaja vsaj še ena alternativa, samo poiskati jo je treba. Naj vas ob spremenjenih okoliščinah ne zajame panika. Raje ostanite mirni in pripravite plan B. Ko so nam bili na primer onemogočeni klasični poslovni sestanki, smo se takoj pozanimali, katera spletna platforma omogoča najboljše virtualne sestanke oziroma konference. S sestanki nismo prenehali, le prilagodili smo jih razmeram.
 • ohranite pozitivno mišljenje. To morda pomeni, da omejite druženje z negativnimi ljudmi ali izpostavljenost negativnim novicam. Pozitivno mišljenje omogoča kreativnost in prilagodljivost ne glede na razmere. Če se boste začeli predajati negativnim razmeram okrog sebe, boste izgubili nadzor in težko boste sprejemali dobre poslovne odločitve. Naši ekipi je na primer zelo pomagalo, da smo se udeležili nekaj spletnih seminarjev, kjer smo se učili praktičnih načinov, kako ohraniti pozitivno mišljenje.
 • ohranite rutino. Morda to pomeni, da zgodaj vstanete, opravite jutranjo meditacijo, tečete 5 kilometrov, pojeste hranilen zajtrk in se odpravite v pisarno. Tudi če trenutno delate od doma, vam to lahko uspe. Poskrbite, da boste ločili poslovno od privatnega življenja. Uredite in oblecite se kot da greste od doma. Če imate doma tudi otroke in partnerja, si pripravite tedenski urnik aktivnosti in odgovornosti. Načrtujte, načrtujte, načrtujte! Vsaj enkrat na dan pojdite na sveži zrak. Vzemite si čas za sprostitev. Karkoli že – vzdžujte rutino, ki vam ustreza in vas motivira.

Prav gotovo ste si tudi vi v letu 2020 vsaj na enem področju svojega življenja dokazali, da vam lahko uspe kljub spremenjenim razmeram. Pohvalite se! Gradite na uspehih leta 2020 tudi uspehe leta 2021. Delo opravljajte kvalitetno in bodite osredotočeni na uspeh!

Hvala za zaupanje! Še naprej bomo trdo delali za to, da ga bomo zaslužili 🙂

7 komentarjev
 1. Tanja 03/02/2021 at 12:25 - Odgovori

  bravo !

 2. Haris 06/02/2021 at 12:25 - Odgovori

  Čestitke !

 3. Tina 07/02/2021 at 12:25 - Odgovori

  Čestitam in se sploh ne čudim. Ste ekipa, da te skipa. Z veseljem sodelujem z vami. Le tako naprej. . Vsem, ki potrebujejo usluge, ki jih ponujate pa vas toplo priporočam!

 4. Zdenka 07/02/2021 at 14:49 - Odgovori

  Čestitke Davidu in celotni ekipi.

 5. Žiga 10/02/2021 at 09:26 - Odgovori

  Čestitke in hvala za vse doslej s priporočilom za naprej. Enostavno hvala ker ste. Uspešno še naprej.

 6. boostaro 06/01/2024 at 04:28 - Odgovori

  Thank you so much!

 7. pubg uc 11/01/2024 at 16:06 - Odgovori

  It is very comforting to see that others are suffering from the same problem as you, wow!

Še vedno tukaj? Mnenje? Vprašanje?

Email naslov ne bo objavljen.

×
Dignitas Ekipa