Izdelava spletnih strani je dandanes prvi korak marsikaterega podjetja, kjer lahko predstavi svojo ponudbo, takoj v nadaljevanju pa sledi izdelava strategije marketinga prek digitalnih omrežij. Spletna stran je zrcalo podjetja in je ponavadi prvi stik potencialnega kupca z vami. Je vaša stran visoko obiskana, pa vendar ljudje kupujejo pri konkurenci? Če obiskovalca vaše strani ne spremenite v vašega kupca, potem ste poraženci v tekmi, ki se imenuje posel! Dobro oblikovana in premišljena spletna stran je lahko celo največja dodana vrednost za podjetje.

Vaša spletna stran mora biti takšna, da v nekaj sekundah prepriča obiskovalca v nakup, ali pa da vas vsaj kontaktira, v tej točki ste že opravili več kot polovico posla, saj ste obiskovalca spremenili v potencialno stranko, ki je v začetni fazi nakupa – povpraševanju. Sedaj mu morate samo še razložiti zakaj je vaš izdelek ali storitev boljši od ostalih in zakaj ne brez njega enostavno ne morejo! Nujno mora tudi vsebovati nekaj, kar bo vzpostavilo zaupanje in prvi stik med vami in vašim obiskovalcem.

Izdelava spletnih strani je nekaj, kar se res lahko danes nauči vsakdo, seveda ob pogoju da za učenje nameni veliko svojega časa, vendar pa se je veliko težje naučiti narediti kvalitetno in profesionalno spletno stran. Kajti pomislite tako – ali boste zadovoljni s svojo vodovodno napeljavo,  četudi boste morali vsak teden poklicati lokalnega vodovodarja, zato ker vam ponovno spušča cev? Verjamemo da prav gotovo ne boste…

Spletna stran mora biti tako vizualno dovršena, kot tudi pregledna in preprosta za obiskovalca. Obiskovalcu vaše strani morate omogočiti, da hitro in na enostaven način najde tisto, kar išče pa tudi tisto česar ne išče – torej mu morate izpostaviti tisto, kar želite da bi videl. Zato je pomembna tudi strateška postavitev elementov strani in sama arhitektura strani. Vse našteto je pomembno in vse skupaj tvori učinkoviti celoto.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

500+ IZVEDENIH PROJEKTOV

10+ LET NA GLOBALNEM TRŽIŠČU

EKIPA, KI POSKRBI ZA VAS

BREZ SKRITIH STROŠKOV

CERTIFICIRANI STROKOVNJAKI

RESPONSIVE SPLETIŠČE

Dobro oblikovana in premišljena spletna stran je lahko celo največja dodana vrednost za podjetje. Izdelali vam bomo spletno predstavitev, ki bo vredna vašega podjetja ali blagovne znamke.

V našem podjetju pa še poseben poudarek dajemo inovativnosti, smo namreč mnenja, da je danes težko pretirano izstopati, sploh v nekaterih konkurenčnih panogah, tako da je preprosto nujno – na čimbolj viden in izrazit način – čimbolj učinkovito izražati inovativnosti in kreativnost. Danes drugačnost šteje več kot kdajkoli prej, drugačnost v pozitivnem smislu, se razume.

Torej izstopite iz množice, zasijte v polni luči in poskrbite, da si bodo vaši obiskovalci o vas ustvarili čim bolj pozitivno sliko in da boste na njih pustili najboljši možen vtis, že po prvem obisku. Velikokrat je namreč lahko že prvi obisk na vaši spletni strani ključnega pomena, ko se nekdo odloča ali bo sodeloval z vami in ali bo od vas kupoval izdelke ali storitve.

Izdelava spletne strani je dejavnost, po kateri vedno bolj narašča povpraševanje. Kljub temu, da je vedno več spletnih strani, ki svojim obiskovalcem obljublja, da si le ti lahko kar sami izdelajo spletno stran. Zakaj je potemtakem izdelava spletnih strani vedno bolj v porastu? Odgovor je preprost. Zato ker se resna podjetja zavedajo, da je izdelava spletnih strani nekaj, kar ne gre zaupati komur koli, kaj šele da bi se sami lotili takšnega podviga.

Pri tem vam lahko pomagamo, z našo ekipo ustvarjalnih glav in inovativnih pristopov. Pri nas ne bo ostalo vse samo na papirju, tako kot je to ponavadi – napisano, samo zato, da je opis podjetja lepši.

FACEBOOK INSTAGRAM  LINKEDIN

SPOZNAJMO SE.

POJDIMO NA KAVO IN ZAVIHAJMO ROKAVE.

Osnovni podatki

 

Kje vam lahko pomagamo?

 

Varnostni mehanizem

#DIGNITASEKIPA

SODELUJEMO S PRIZNANIMI PODJETJI.

Dignitas Ekipa