Dobre uvrstitve na Googlu so danes bolj pomembne kot kadar koli prej in vam prinašajo obiskovalce ter promet. Tudi najboljša stran je zaman, če vas nihče ne najde!

Si želite, da bi bila vaša spletna stran na spletnih iskalnikih uvrščena visoko, da bi privabljala čim več ciljnih obiskovalcev – torej kupcev ter bi bila najdena pod mnogimi ključnimi besedami? Optimizacija spletnih strani oz. angleško SEO (Search Engine Optimization) je pri izdelavi spletne strani v trendu porasta in je v današnji dobi visoke konkurenčnosti vitalnega pomena, saj omogoča da se povezava do vaše spletne strani pojavi na višjih mestih v iskalnikih kot so Google, Yahoo, Najdi.si,… To pa posledično pomeni več obiska in večjo prepoznavnost spletne strani. Zato je tudi ta vidik še kako pomemben pri izdelavi spletne strani.

Poskrbimo tako za “On-site” kot za “Off-site” optimizacijo in spremljamo rezultate.

Marsikdo se z optimizacijo ravno preveč ne ukvarja in raje posegajo po plačljivih metodah promocij spletnih strani, vendar se na dolgi rok kot najkvalitetnejši in najbolj produktiven izkaže obisk spletnih strani preko spletnih iskalnikov. Prednost optimizacije spletnih strani je tako tudi v enkratnem plačilu, kajti ko je stran končana in dobro uvrščena v iskalnikih, obisk na vaše strani dobivate kontinuirano in popolnoma brezplačno.

Z odločitvijo za storitev optimizacije spletne strani boste pridobili dobro in stabilno uvrstitev v spletnih iskalnikih, strokovno pomoč pri izbiri ter umestitev najučinkovitejših ključnih besed povezanih z vašo storitvijo, dovršeno celostno optimizacijo spletnih strani ter možnost spremljanja rezultatov in učinkov optimizacije.

SEO Search Engine Optimization, Ranking algorithm

×
Dignitas Ekipa