Živimo in poslujemo v obdobju, ki se zelo hitro razvija in na vse te spremembe se je potrebno hitro prilagoditi. Danes na socialnem omrežju Facebook skoraj ni več podjetja, ki ne bi bil del te velike mreže. Facebook je odlično orodje za promocijo svojega podjetja, prodajo svojih artiklov ali pa promocijo svojega dogodka ali festivala. Zato je potreben celovit pristop pri procesu vodenja Facebook skupine.

Vodenje Facebook strani ali skupine ni tako preprosto, kot se zdi na prvi pogled. Zahteva precej časa, trendi se nenehno spreminjajo in potrebno je izvajati različne aktivnosti na strani, saj le tako lahko pričakujemo dobre rezultate. Ravno tako se algoritmi na omrežju menjajo tedensko in dobro poznavanje facebooka, je ključ do efektivne in viralne kampanje. Pomemben vidik je tudi ustrezno povezovanje aktivnosti na Facebooku v povezavi z drugimi socialnimi in oglaševalskimi kanali, na katerih smo že prisotni ali pa še želimo biti prisotni.

Za Vas upravljamo tudi ostala socialna omrežja
Sestavimo vam celostno oglaševalsko strategijo in za vas upravljamo z različnimi socialnimi kanali ter vse skupaj združujemo v “Multichannel” oglaševalski pristop. Takšen pristop je najcelovitejši in najučinkovitejši.

Kontaktirajte nas in našli bomo najboljše rešitve, ki bodo prilagojene samo vam.


Ste vedeli da...
… vašo objavo na strani ali skupini vidi od 3% do 7% vseh članov skupine?

Kaj ponujamo?

Nudimo vam različne pakete upravljanja vaše Facebook skupine, Facebook profila ali Facebook strani. Izdelamo kompletno analizo in strategijo, dogovorimo se kaj so cilji in gremo v akcijo. Posodobimo facebook cover in facebook profilno sliko (izdela dizajner v naši ekipi). Skozi nagradne igre, ankete in preverjenimi objavami, poskrbimo da stran postane viralna, začne na pridobivanju lajkov in posledično dosega večji doseg.

 

Poznate pravilo 80/20 ?
vodenje-facebook-strani

Reference?

Spodaj prilagamo en del naših referenc. Vodenje Facebook-a je primerno za vsa podjetja, festivale, dogodke, skupine itd…

DOGODEK: Firefighter Combat Challenge Slovenija

FFC-Vodenje-Facebook-strani-1
FFC-Vodenje-Facebook-strani

FESTIVAL: Bled Film Festival

BFF-Vodenje-Facebook-strani-1
BFF-Vodenje-Facebook-strani

PODJETJE: DIGNITAS, Kreativne spletne rešitve

DIGNITAS---Vodenje-Facebook-strani
DIGNITAS Vodenje Facebook strani
×
Dignitas Ekipa