Izdelava spletne trgovine.

Spletna trgovina z dobro predstavitvijo produktov in različnimi orodji spremeni obiskovalce v kupce. Obiskovalci spletnih trgovin so kot potrošniki zelo skeptični, zato jih moramo na učinkovit način prepričati v verodostojnost nas kot prodajalcev, kot tudi v zaupanje do naših izdelkov. Naše bogate izkušnje na tem področju, nam omogočajo, da izdelamo vrhunsko spletno trgovino za vsakega naročnika, glede na njegove individualne potrebe in zahteve. To potrjujejo številne zadovoljne stranke in primeri dobre prakse.

Spletna trgovina mora biti pregledna in enostavna, s čim manj nakupnimi koraki, vizualno privlačna, poleg tega pa mora v vsakem trenutku tudi sama prodajati oz. delati t.i. »up sale«. To lahko primerjamo s prodajalcem v fizični trgovini, ki se v vsakem trenutku mota okoli kupca in opazuje vsak njegov gib. Ko si kupec ogleduje določen artikel mu prodajalec pristopi in pove da se artikel odlično ujema s še enim drugim artiklom, torej poskuša prodati vedno še nekaj več. Vendar pa za razliko od takšnih trgovcev naša spletna trgovina ni tako nadležna in obiskovalca prav nič ne moti.

Torej kvalitetna spletna trgovina lahko tudi majhnim podjetjem prinese velik ugled, prepoznavnost in občutek kvalitete v očeh kupcev. Pogosto ima obiskovalec resnično dobre spletne trgovine občutek, da za njo stoji neko veliko večje in bolj renomirano podjetje z veliko daljšo tradicijo, kot je to v resnici.Dobra spletna trgovina je lahko impresivno prodajno orodje kot tudi orodje za premagovanje veliko večjih tekmecev na trgu.

FACEBOOK INSTAGRAM  LINKEDIN

Danes se posel seli na splet in brez spletne trgovine, boste težko konkurirali na trgu. Izdelava spletne trgovine je pri nas zelo preprost proces, med katerim vam cel čas nudimo našo strokovno podporo, čas in prijaznost. Izdelava spletne trgovine še nikoli ni bila tako preprosta!
  • možnost neomejenega števila artiklov
  • prijazen CMS vmesnik za lastno urejanje vsebin in artiklov
  • SEF standard programiranja (Search Engine Friendly)
  • možnost neomejenega števila proizvajalcev/dobaviteljev
  • uvajanje v delo s CMS

Izdelava spletne trgovine je pri nas zelo preprost proces, med katerim vam cel čas nudimo našo strokovno podporo, čas in prijaznost.

SPOZNAJMO SE.

POJDIMO NA KAVO IN ZAVIHAJMO ROKAVE.

Začnimo projekt in skupaj zgradimo spletno trgovino

 

Varnostni mehanizem

#DIGNITASEKIPA

SODELUJEMO S PRIZNANIMI PODJETJI.

Dignitas Ekipa