Izdelava spletnih strani

Kako izdelava spletne trgovine pripomore k vašemu poslu?

Izdelava spletnih trgovin prinaša številne prednosti, med drugim možnost doseganja svetovnega trga, razpoložljivost 24 ur na dan in 7 dni v tednu ter večji dobiček. Izdelava spletnih trgovin podjetjem ponuja tudi priložnost, da razširijo svojo ponudbo izdelkov in dosežejo nove segmente strank. Poleg tega lahko podjetja za promocijo svojih izdelkov in storitev izkoristijo orodja digitalnega trženja. Na splošno elektronsko poslovanje zagotavlja številne prednosti za podjetja vseh velikosti. S spletno prodajo lahko podjetja dosežejo nove trge, povečajo prodajo in izboljšajo svoj poslovni izid.

Izdelava spletnih trgovin je postopek ustvarjanja spletnih trgovin, kjer lahko podjetja prodajajo svoje izdelke in storitve. To je mogoče storiti z različnimi platformami za e-trgovino in sistemi za upravljanje vsebine (CMS). Pri razvoju spletnega mesta e-trgovine je treba upoštevati številne dejavnike, kot so oblikovanje, funkcionalnost, uporabniška izkušnja in SEO. Dobra ekipa za razvoj e-trgovine vam bo lahko pomagala pri vseh teh vidikih in tako zagotovila, da bo vaše spletno mesto uspešno.

Elektronsko poslovanje raste z neznansko hitrostjo. Leta 2018 je svetovna prodaja elektronskega poslovanja dosegla že 2,8 miljarde dolarjev. Razlogov za tako hitro rast je več, med drugim vse večja priljubljenost spletnega nakupovanja, širjenje mobilnih naprav in vzpon trgovine prek družbenih medijev. Priljubljenost spletnega nakupovanja je eden od glavnih dejavnikov rasti elektronskega poslovanja. Leta 2018 je 79 % uporabnikov interneta v ZDA izjavilo, da so v zadnjih 12 mesecih opravili spletni nakup. Ta številka se je v primerjavi s 64 % leta 2014 povečala, kar kaže, da se vse več ljudi za svoje nakupovalne potrebe obrača na internet.

Pomembno vlogo ima tudi mobilno poslovanje, saj je 52.2 % vseh spletnih nakupov bilo leta 2018 opravljenih z mobilnimi napravami. Na rast elektronskega poslovanja vplivajo tudi družbeni mediji. Nedavna študija je pokazala, da je 30 % uporabnikov interneta kupilo nekaj na spletu, potem ko so to videli v družbenih medijih.  Ta številka se bo verjetno še povečala, saj platforme družbenih medijev še naprej širijo svojo ponudbo e-trgovine.

0 odgovorov

Še vedno tukaj? Mnenje? Vprašanje?

Email naslov ne bo objavljen.

×
Dignitas Ekipa