Izdelava spletnih strani

5 razlogov, zakaj je izdelavo spletne strani bolje prepustiti agenciji

Internet je postal glavni vir informacij, ne samo za posameznike, temveč tudi za podjetja, ki iščejo izvajalce, partnerje in storitve.

Podjetja, ki se na spletu ne predstavijo dobro, tvegajo izgubo dobička in prostor na trgu prepuščajo konkurentom, ki jih lahko sčasoma popolnoma potopijo.
Ker so potrošniki zaradi preobilja informacij vrženi v morje ponudnikov, se pred nakupno odločitvijo dobri informirajo že sami in v kolikor se jim vaša spletna stran ne zdi profesionalna ali varna, bodo preprosto kliknili na drugega konkurenta. Tega pa seveda ne želite, imamo prav?

Temu se najlaže izognite tako, da izdelavo spletne strani prepustite agenciji, ki se z izdelavo spletnih strani ukvarja profesionalno. Kaj pa je tistih 5 razlogov, da lahko brezkompromisno upravičite to investicijo v vaš posel?

  1. Personaliziran dizajn

Ko najamete agencijo, ste lahko prepričani, da bo izgled spletne strani bil popolnoma prilagojen vašemu poslu in vašemu podjetju. Spletni dizajner se bo z vami pogovoril o vaših željah, podobi in delovanju podjetja in na podlagi tega oblikoval predlogo strani, ki bo vašemu podjetju kar se da pisana na kožo. Poleg tega pa skupaj z ekipo določite cilje in namen spletne strani, da dosežete polno funkcionalnost. Poleg samega izgleda so pa seveda potrebne tudi prave besede, ki pri obiskovalcu spletne strani sprožijo željene odzive – tudi tega se ne rabite lotevati sami, saj lahko po dogovoru z vami, za ta zelo pomemben dodatek poskrbi piarovski oddelek ekipe, ki na podlagi dolgoletnih izkušenj sestavi primerna besedila, ki na potrošnika vplivajo na emocionalnem, psihološkem nivoju in jih vodijo skozi nakupni proces na strani do željenega zaključka, ob tem pa jih primerno informirajo o zadevah, ki kupca zanimajo v določeni nakupni fazi.

  1. Vizualne lastnost

Izgled spletne strani, navigacija, barva in grafike, uporabljene med izdelavo spletne strani… Vse to so elementi, ki na potrošnika, obiskovalca vašega spletnega mesta vplivajo pozitivno ali negativno. Obiskovalci ne marajo iskati informacij in biti bombardirani z močnimi barvami in nabitimi teksti. Profesionalni oblikovalec bo znal uspešno navigirati med temi izzivi in oblikovati spletno stran, ki bo prijetna za oko, hkrati pa obiskovalcu v najkrajšem možnem času ponudila informacije, ki jih potrebuje in išče.

  1. Nove tehnologije

Internet je eno izmed svetovnih čudes, ki se spreminja na dnevni bazi. Nove tehnologije, novi algoritmi, novi trendi. Profesionalna zasedba agencije je vedno na tekočem z najnovejšimi informacijami in znanji, ki jih implementira v vašo spletno stran. Orodja, za samostojno izdelavo spletnih strani vam ne bodo ponudila možnosti izdelave CSS Grid Layouta,ki bo v letu 2018 eden izmed vodilnih trendov na področju izdelave spletne strani, medtem, ko se naši oblikovalci tega izziva z veseljem in vsem potrebnim znanjem lotijo takoj.

  1. SEO – optimizacija za spletne iskalnik

SEO je tehnika, s katero vas potrošniki na spletu sploh najdejo. Med izdelavo spletne strani vam ekipa agencije že naredi osnovno optimizacijo za spletne iskalnike, medtem, ko je stran, ki jo izdelate sami, na tem področju zelo verjetno povsem neobdelana. Spletna stran brez optimizacije vam pa skoraj nič ne pomaga, saj vas na spletu ne najde nihče, razen, če mu pod nos pomolite povezavo do splete strani – ROČNO.

  1. Vzdrževanje spletne strani

Za razliko od splošnega prepričanja, spletna stran ni nikoli končana. Nikoli. Vedno bodo potrebni popravki, če ne nič drugega, pa redno vsaj posodobitve informacij. Tehnologija se nenehno spreminja in da vaša stran ostane relevantna in informativna, morate poskrbeti, da gre v koraku s časom. Ko se odločite za izdelavo spletne strani s pomočjo agencije, ste lahko prepričani, da bo vaša stran v dobrih rokah.

×
Dignitas Ekipa