Izdelava spletnih strani

Oktobrska nagradna igra

Draga obiskovalka / dragi obiskovalec lepo pozdravljeni na naši spletni strani!

Veseli smo vašega obiska, mi pa lahko v tem mesecu razveselimo vas! In sicer smo vam pripravili nagradno igro. Vse kar morate storiti je to, da na naši Facebook strani delite objavo v kateri objavljamo tole nagradno igro.

V ponedeljek 2. 11., bomo izžrebali  3 srečneže, ki jih bomo nagradili z eno izmed naših storitev, seveda povsem BREZPLAČNO. Vendar pa to še ni vse! Vsak izmed nagrajencev si bo namreč sam lahko izbral katero nagrado bo koristil, tako da bo dobil res tisto kar potrebuje.

Nagrade izmed katerih si nagrajenci lahko izbirajo:

[checklist type=”eg. checked, dotted, arrowed” margin_bottom=”no”]
  • 1 mesec brezplačnega vodenja Facebook strani (v primeru da še nimate FB strani vašega podjetja, vam jo brezplačno odpremo)Več o tej storitvi in zakaj lahko to vašemu podjetju koristi si poglejte tukaj.
  • Analiza vaše spletne strani (kaj lahko izboljšate iz vidika vizualne podobe, funkcionalnosti, SEO optimizacije za iskalnike in več…)Več o tej storitvi in zakaj lahko to vašemu podjetju koristi si poglejte tukaj.
  • Oblikovanje logotipa, vizitk, letakov ali bannerja (pasice) za vaše podjetje (nagrajenec si izbere eno izmed naštetih storitev)Več o tej storitvi in zakaj lahko to vašemu podjetju koristi si poglejte tukaj.
  • Profesionalno slikanje (izdelkov, poslovnih prostorov ipd.; nagrajenec se dogovori s ponudnikom storitev) ** Se izvede samo v primeru, da slikanje poteka na relaciji Kranjska Gora – Jesenice – Ljubljana, razen v primeru da se ponudnik nagradne igre in nagrajenec dogovorita kako drugače. V primeru da slikanje ni izvedljivo, se dogovorita za eno izmed ostalih storitev, ki so razpisane kot nagrade v tej nagradni igri.
[/checklist]

Nagradna igra poteka od 21. 10. do 2. 11. Ponudnik nagradne igre si pridržuje pravico, da nagradno igro podaljša brez dodatne obrazložitve.

 

×
Dignitas Ekipa