Izdelava spletnih strani

Kaj naj bi vsebovala izdelava spletne strani za računovodstvo?

Kaj naj bi vsebovale spletne strani za računovodstvo?

Računovodstvo je ena najbolj konkurenčnih in zasičenih panog dandanes.

Vedno več računovodskih in knjigovodskih podjetij se zaveda pomembnosti prisotnosti na svetovnem spletu. Toda pomembno ni zgolj da ste prisotni, temveč da Vaša spletna stran vzbuja pri obiskovalcu potrebne občutke. Pri takšni panogi kot je to računovodstvo, je potrebno obiskovalca spletne strani v izjemno kratkem času prepričati o naši profesionalnosti, ažurnosti in strokovnosti.

Katere sestavine naj bi vsebovala računovodska spletna stran:

  1. Popoln seznam vseh dejavnosti (po možnosti že na prvi strani)
  2. Obrazec za izračun ponudbe (ali cenik)
  3. Tekoče novice iz področja računovodstva in zakonodaje

1. Popoln seznam vseh dejavnosti (po možnosti že na prvi strani)

S tem ko že na domači strani spletne strani izpostavimo celoten spekter naših dejavnosti, poskrbimo da obiskovalec spletne strani že takoj ve kaj mu lahko ponudimo. Tako mu ni treba predolgo časa brskati po teh informacijah. Ko enkrat ve kaj mu lahko ponudimo, je veliko možnosti da si bo šel pogledat še naše cene, ali pa bo oddal povpraševanje prek posebnega prilagojenega obrazca.

Spletna stran za računovodstvo Ura Nič
Spletna stran za računovodstvo Ura Nič iz Komende

 Oglejte si spletno stran

2. Obrazec za informativni izračun ponudbe

Poseben obrazec, prilagojen za povpraševanje po računovodskih storitvah. Vseboval naj bi podatke kot so: Število prejetih računov, število izdanih računov, ali ste zavezanec za DDV…Ko Vam obiskovalec Vaše spletne strani odda takšno povpraševanje, mu lahko zelo hitro nazaj pošljete svojo ponudbo. Torej brez nepotrebnih povratnih mailov ali klicev s podvprašanji. Hitro, učinkovito in profesionalno.

Računovodstvo spletna stran
Spletna stran za računovodstvo Epsilon iz Kamnika

Oglejte si spletno stran

3. Tekoče novice iz področja računovodstva in zakonodaje

Ena izmed velikih dodanih vrednosti na področju računovodstva je prav spremljanje tekočih novic in sprememb na področju zakonodaje. Današnja podjetja, pa naj bodo to velika podjetja z več sto ali mikro podjetja z zgolj enim zaposlenim, pričakujejo od svojega računovodje, da jim bo znal svetovati tudi na zakonodajnem področju. Zato je dobro na spletno stran izpostavit tekoče novice in obvestila. Saj veste kako je, dober računovodja ti lahko prihrani veliko denarja, če le pozna kakšen trik ali dva!

Spletna stran za računovodstvo
Spletna stran za računovodstvo Schmit iz Trbovelj

×
Dignitas Ekipa