Izdelava spletnih strani

Iščemo wordpress programerja

KDO SMO?
B2_TablaSmo mlada ekipa, željna novih projektov in dokazovanja, predvsem pa smo drugačni in inovativni. Pri nas se zavedamo da brez naših strank ne moremo obstajati, vendar pa se tudi naše stranke zavedajo kakšne koristi imajo zaradi nas, ki jih brez nas ne bi mogli imeti. Štiri članska ekipa, ki poskrbi za kompletno digitalizacijo podjetja. Naše poslanstvo je da ponudimo na trgu produkte na različnih področjih in različnih panogah, na takšen način, da bodo le-ti dejansko koristni za naše odjemalce oz. kupce. Torej da bodo naši produkti reševali probleme naših strank in drugih poslovnih partnerjev ter jim pomagali pri njihovih ciljih in zamislih.
Želimo si poslovati v skladu s politiko »win – win«, torej da vedno ustvarjamo neko določeno obojestransko korist in ponudimo neko dodano vrednost.
PO ČEM SMO DRUGAČNI?
V našem podjetju nenehno iščemo načine, kako bi se še bolj približali našim strankam, jim bili še dostopnejši in da bi svoje poslovne oz. uporabniške izkušnje z nami doživeli kot še bolj prijazne in njim prilagojene. V večini primerov so naši odnosi s strankami prej prijateljski kot pa strogo poslovne narave. Toda kaj konkretno stoji v ozadju takšnega odnosa?

Fleksibilnost

1. Hodimo na sestanke daleč od sedeža našega podjetja; K nekaterim strankam smo prišli že večkrat na sestanek, konkretno iz Jesenic do Ljubljane in celo Celja ter Maribora, po 5x in več za en posamezen projekt! Medtem ko imajo nekatera podjetja še vedno takšno politiko, da mora stranka priti k njim, če pa gre za kakšen res večji in potencialno izredno dobičkonosen posel, pa se izjemoma zapeljejo tudi do stranke. V naši panogi je takšnih »dinozavrov«, ki se imajo za kralje, namesto da bi razumeli, da so kralji stranke, še vedno izjemno velik delež. 2. Glede konkretnih cen se vedno dogovorimo v skladu s potrebami naših strank, tako da vedno najdemo najboljšo rešitev za vaš denar

Odzivnost in razpoložljivost

Stranke nas pogosto kličejo tudi v poznih popoldanskih in tudi večernih terminih. Pa ne da bi si tega res želeli 🙂 Vendar pa to kaže na visoko stopnjo prijateljskega odnosa z našimi strankami in stopnjo medsebojnega zaupanja. V tem se odraža tudi dejstvo, da stranke hitro ugotovijo, da je tudi nam v cilju da s pomočjo naših storitev čim bolj uspejo in da se to odraža na konkretnih koristih.

Iskrena želja po skupnem uspehu in dolgoročnem plodnem sodelovanju

Kot smo že v prejšnjih točkah napisali strankam damo jasno vedeti, da nam je v cilju obojestransko zadovoljstvo in dolgoročno sodelovanje, v največjo možno obojestransko korist. Vendar pa naše besede ne bi imele nikakršne teže in vrednosti same po sebi, če ne bi bile podprte s konkretnimi dejanji. Le ta pa pripeljejo do tega, da stranke same kaj hitro spoznajo, da so nam resnično v interesu tudi njihove koristi in uspeh. To pa zato, ker naših strank ne smatramo samo kot stranke, temveč kot poslovne partnerje! Poleg tega pa jih imamo tudi za naše prijatelje in z njimi tudi poskušamo razviti takšne dolgoročne poslovne odnose, ki temeljijo na čim bolj osebnem nivoju. Popolnoma se zavedamo, da lahko samo z zadovoljnimi strankami razvijamo dolgoročne poslovne odnose, ki bodo temeljili na obojestrankih koristih. S tem si zagotavljamo zadovoljne stranke za prihodnost in posledično dolgoročni obstoj. Pri nas se zavedamo da brez naših strank ne moremo obstajati, vendar pa se tudi naše stranke zavedajo kakšne koristi imajo zaradi nas, ki jih brez nas ne bi mogli imeti.

KAJ PRIČAKUJEMO?

Na prvem mestu je lojalnost, kar pomeni da iščemo nekoga, ki se bo ekipi pridružil in z njo zrastel. Ne zanima nas štiri mesečno delo. Iščemo svež veter, ki bo s svojimi idejami pripomogel k rasti podjetja.

  • Napredno znanje WordPress-a.
  • Postavitev in programiranje baznih sistemov MySQL.
  • Delo z Google Analytics in Google Search console.
  • Minimalno 2 leti delovnih izkušenj.
Reference so obvezne

Dodatna prednost: Oblikovanje (AI, PS)

Lastnost: Proaktiven, sposobnost samostojnega iskanja optimalnih rešitev, prilagoditev na delo v ekipi, organiziranost, natančnost.

KAJ PRIČAKUJEM?
Pričakuješ lahko delovno ekipo, ki usmerja svojo energijo v rast podjetja. Ekipa, ki razmišlja out of the box. Kolegialen in razumevajoč odnos, dodatna izobraževanja in svoj kotiček v topli pisarni je samo nekaj plusov.
KJE SE PRIJAVIM?
Pošljite nam svoj CV na mail ali pa nas pokliči na 051 435 143. Tvoj mail s CVjem in svežo idejo lahko pošljete na zaposlitev@dignitasteam.com

 

×
Dignitas Ekipa