Izdelava spletnih strani

Brezplačne spletne strani ali unikatne spletne strani?

V današnjih časih, ko se je informacijska tehnologija vedno bolj razvija in prihajajo različni grafični in spletni trendi na obzorja se včasih spotaknemo ob vprašanje, ki se velikokrat pojavlja, ko želimo predstaviti sebe ali svoje podjetje širši javnosti.

Tu so velikokrat prepreke. Dandanes je veliko ponudnikov, ki vam obljubljajo brezplačno izdelavo spletne strani. Načeloma jih delimo v dve skupini. Prva skupina so podjetja, ki imajo tak poslovni koncept. Ponudijo brezplačno izdelavo spletne strani, zraven pa zatajijo, da je potrebno skleniti vezavo za 24 mesecov (in vsak mesec plačevati obrok za ¨vzdrževanje¨). Ravno tako je pri takih podjetjih odnos do stranke zelo površen in slab. Druga skupina so večje korporacije, ki ponujajo, da se registrirate in z parimi kliki, kar sami ustvari lastno spletno stran. Tukaj pride do masovnega oglaševanja v obliki reklamnih oglasov, ki so izpostavljeni na vaši strani. Ravno tako spletna stran ni v vaši lasti in tudi domena ni vaša.

Zakaj je pomembna spletna stran?

Spletna stran je oko vsakega posameznika in oko podjetnika. Če te ni na spletu, te NI. Na njej morajo biti vsebine, ki pripeljejo stranko do vaših storitev in se tudi odloči za njih ter za posamezne spletne strani na katerih se ustavljajo delodajalci, ko preverjajo kandidatovo kompetentnost.

Potrebno je povedati tudi, da preden rečete »Da, vzamem vašo storitev« preverite od podjetja, ki vam bo naredil spletno stran njihove reference in mnenja strank, saj nam velikokrat pomagajo pri izbiri.

Včasih pride do panike in se zaletimo v prvo ponudbo, ko jo dobimo. Pazite! Ni vse zlato kot se sveti in sliši. Preden res poveste odločen DA in podpišete pogodbo prosite, da vam dajo dan ali dva za premislek in preberite pogodbo o storitvi. In nekateri se na hitro odločijo in si naredijo spletno stran, kar preko brezplačnih programov, a se ne zavedajo, da jih lahko to na dolgi rok »pokoplje«. Vsi se boste vprašali: »Zakaj?«. Naj vam povem preprost primer:

Vi ste stranka, ki si želi spletno stran. Prvo dejanje, ki ga boste naredili je, da boste po stricu Googlu pogledali, kdo vse ponuja te storitve, kot drugič pa boste zasledili brezplačna spletna stran. Zopet pazite! Brezplačne spletne strani so samo »platforma« za višje pozicije na svetovnih iskalnikih. Ampak nobeden vam pri izdelavi brezplačne spletne strani ne pove, na kaj je treba biti pozoren. Če se odločiš za tako vrsto strani, se pripravi tudi na poplavo vseh možnih oglasov, reklam, ki ti bodo »skazile« pravo podobo strani. Tukaj bi rekla jaz » Ne, hvala«.

Obvezno priporočilo in opozorilo: pri brezplačni spletni strani ni profesionalnosti, ni v tvoji lasti, lahko vsakdo operira z stranjo, kakor da je njegova. BIG ERROR.

Na nasprotni strani imamo pa podjetje, ki unikatno in po želji stranke vzpostavi in ustvari čudovito oziroma unikatno spletno stran, katera pritegne veliko ljudi in s tem tudi doprinese k strankinem zadovoljstvu, da bo sprožila novico naprej, da je dobila po ugodni ceni storitev, ki jo bo z veseljem tržila tudi po socialnih omrežjih kot so (Facebook in LinkedIN). Tukaj se lahko bolj ustavim in tudi povem nekaj več.

Unikatna spletna stran je kot je že večkrat omenjeno zrcalo podjetja ali posameznika. Vzeti si je treba čas in temeljito preveriti vso konkurenco na trgu, saj lahko z zagotovostjo zatrdim, da je na trgu informacijske tehnologije prisotna nelojalna močna konkurenca.

Pri takih unikatnih izdelkih, ki nas osvetli in tudi potegne iz množice je ekipa podjetja Diginitas Team,  ki ustvari prijetno in diskretno vzdušje. Zakaj? So mlada, zagnana ekipa, ki vedo, kaj podjetje in posameznik potrebuje. Držijo se dogovora in rokov, pomagajo, svetujejo ter upoštevajo vaše želje. Imajo veliko referenc, ki si jih je vredno ogledati na njihovi spletni strani. Poskrbijo za celotno grafično podobo (poslovne vizitke, brošure, letaki, logotipi) skratka vse na enem mestu.

V podjetju izdelujejo tudi spletne trgovine, ki se čedalje bolj tržijo poleg spletnih strani.

Zelo pomembno je še omeniti, da se mora spletna stran čim večkrat obnavljati.

Spletna stran izdelana pri DIGNITAS TEAM

  • v skladu z dogovorom stranke
  • učinkovita, hitra izdelava spletne strani
  • pomoč pri grafični podobi
  • ugodne cene

Brezplačna spletna stran:

  • brezplačna, a pomanjkljiva
  • veliko oglaševanja in reklam
  • ni profesionalnost
  • ni v naši lasti

×
Dignitas Ekipa