izdelava spletnih strani

5 razlogov, zakaj je spletna stran pomembna za vaš posel

Kredibilnost

Z izdelavo spletne strani omogočite svojemu poslu priložnost, da nagovorite svoje potencialne stranke zakaj naj vam zaupajo. Verjeli ali ne, večina spletnih uporabnikov pred nakupom preveri verodostojnost na spletu. Na spletni strani lahko predstavite svoj zgodovino, uspešne zgodbe in mnenja strank, ki povečajo vašo kredibilnost.

Priročna

Naj vas nekaj vprašam. Kaj je bolj priročno: iskanje produkta sredi Ljubljane ali udobno nakupovanje iz naslonjača? Precej očiten odgovor. Danes se to zaveda vedno več podjetij in praktično vsako večje podjetje je že prisotno na spletu. Zakaj? Ker se zavedajo moč spleta.

Spletna stran je središče vaših informacij, do katere pa lahko dostopa vsak. Na tem mestu je pomembno poudariti, da se uporaba mobilnih naprav za namen brskanja po spletu vsako leto povečuje in zato je potrebno imeti responsive spletno stran, kar pa v praksi pomeni, da je prilagojena mobilnim napravam.

Trženje

Spletna stran je temelj digitalnega oglaševanja. Obstaja veliko tržnih strategij, ki jih lahko uporabite za oglaševanje svojega podjetja oziroma storitve. Vse spletno-marketinške strategije so se izkazale za učinkovite. Potrebno je samo še izbrati pravo za vaš posel.

Dostopnost

Vaša spletna stran in socialni mediji so dostopni 24/7/365. Kar pomeni, da vaša prodaja poteka 24 ur na dan, vse dni v letu. Predstavljajte si da želite v kavarno in naletite na zaprta vrata. Vsi poznamo ta neprijeten občutek. Zaradi slabega občutka, boste v naslednjo dvakrat premislili o povratku v isto kavarno. Ker pa je vaša spletna stran odprta 24 ur na dan, vaše stranke lahko enostavno dostopajo kadarkoli.

Stranke

Spletna stran pomaga pri iskanju in targetiranju novih kupcev. Kupcev, ki jih lahko dobite samo preko spleta, pri tem pa ne potrebujete dodatnega tržnika v podjetju.

Pod črto

Spletna stran je danes osnova za vsako resno podjetje. Bolj kvalitetno je vaša spletna stran narejena, večji bo odziv. Vas pa na tem mestu pozivamo, da nam sporočite svoje mnenje s komentiranjem na naši Facebook strani.

Morda bi si tudi radi ogledali našo storitev? Naj vam pomagamo razviti učinkovito spletno stran za vaše podjetje, prilagojeno zadnjimi spletnimi trendi.

×
Dignitas Ekipa