Izdelava spletnih strani

4 enostavni načini, kako narediti vašo spletno stran bolj interaktivno

Spletne strani, ki obiskovalcem ponudijo dobro interaktivno izkušnjo imajo dokazano večji obisk, obiskovalce zadržijo na strani dalj časa in predvsem pa – generirajo več prodaje.

Za vas smo poiskali 4 interaktivne načine, ki bodo vašo stran naredili bolj privlačno in profitabilno:

1Redno posodabljajte vsebino na strani. Da bi vaša spletna stran ostala relevantna in spodbudila interakcijo s publiko, je zelo pomembno, da so vsebine na strani vedno podosobljene in vsebujejo najnovejše informacije. Tako boste v očeh strank bolj zanesljiv vir informacij, redno posodabljanje vsebine na strani in dodajanje nove vsebine vam pa pripomore tudi k višji poziciji na spletnih brskalnikih.

2Spodbudite uporabnike k interakciji. Spodbujanje uporabnikov k interakciji je nakaj, kar bi moralo biti del vsake dobre spletne strani. Forumi, kvizi, ankere, gumbi za deljenje na družbenih omrežjih, poziv k dejanju…(ang.  »call to action«)

3Uporabite superjunaške moči družbenih omrežij. Družbena omrežja so narejena za interakcijo. So tisti prostor na spletu, kamor se uporabniki spleta vračajo, da poiščejo informacije, preberejo zanimivosti in jih tudi delujo. Pomembno je, da uporabnikom vaše spletne strani ponudite hitro možnost deljenja in všečkanja vsebine vaše spletne strani na družbenih omrežjih.

4Prosite za povratne informacije. Potrošniki radi vidijo, da je njihov glas slišan. Dejstvo, da zahtevate povratno informacijo od uporabnikov, jim da vedeti, da vam mnenje vaših strank veliko pomeni in da delate na konstantnem izboljševanju storitev, produktov in uporabniške izkušnje.

Interaktivnost spletne strani pa lahko povsem preprosto izboljšate tudi s simpatičnimi sezonskimi dodatki, ki jih ponuja WordPress. Na naši spletni strani še vedno poplesujejo snežinke. Simpatično, mar ne?

×
Dignitas Ekipa