SPLOŠNI POGOJI

(objavljeni 15. december, 2015 ob 16:18)
1. Za vsebino spletne strani jamči in je odgovoren naročnik. Stran ne sme biti v nasprotju z zakoni.

2. Strinjate se, da na spletno stran ne boste nalagali vsebine ali povezav na:

  • vsebino, ki je protizakonita, nasilna, obrekljiva, opolzka, pornografska ali kakorkoli sporna
  • vsebino, ki vsebuje viruse ali sovražne računalniške programe, warez, irc robote.
  • vsebino, ki je namenjena kriminalnim dejanjem ali združbam,
  • vsebino, ki krši zaščitene znamke, patente, avtorske pravice ali drugo intelektualno lastnino
  • vsebino, ki je namenjena služenju denarja s piramidnimi shemami ter podobnimi zadevami ki obljubljajo zaslužek na hitro

3. Pridržujemo si pravico, da odstranimo kakršnokoli vsebino, ki je v nasprotju s pogoji poslovanja, iz vašega računa brez predhodnega obvestila.

4. Strinjate se, da boste varovali vaša gesla in ostale zaupne podatke, ki se nanašajo na dostop v sistem vaše spletne strani ali strežnik, ter nas v primeru nepooblaščenega ali domnevnega posega v vaš račun nemudoma obvestili.

5. Pridržujemo si pravico, da ukinemo storitve kadarkoli, brez predhodnega obvestila. V primeru, da bo prekinitev trajala več kot 2 dni, boste o tem obveščeni.

6. Spremembe v pogojih poslovanja si boste vedno lahko prebrali na naših straneh, uporabnikov ne bomo o tem posebej obveščali.

7. Pridržujemo si pravico, da cene storitev, ki so objavljene na naših straneh, kadarkoli spremenimo.

8. Pridržujemo si pravico, da 8 dni po poteku plačilnega obdobja storitev ukinemo, v kolikor za storitev ne prejmemo plačila ali ne prejmemo potrdila, da je storitev plačana.

9. V kolikor ne prejmemo plačila 8 dni po izteku plačilnega obdobja, lahko spletno stran izbrišemo brez predhodnega opozorila.

10. Za naročilo storitev velja kakršnokoli naročilo, ki jo Naročnik posreduje DIGNITAS-u v pisni ali elektronski obliki. V primeru, da Naročnik ne zahteva povratnega sporočila o predvideni ceni storitve, se smatra, da je seznanjem s tekočim cenikom storitev.

11. Naročnik se obvezuje, da bo do dneva prekinitve pogodbe poravnal vse obveznosti iz naslova pogodbe. V primeru, če se Naročnik odloči predčasno prekiniti pogodbo, ni upravičen do povračila vnaprej plačanega zneska.

12. V primeru, da kršite katerokoli točko poslovanja, vam lahko nemudoma ukinemo spletno stran in odstranimo vse podatke brez predhodnega obvestila in brez povračila denarja.

13. V primeru blokade storitve je strošek za ponovno vzpostavitev blokirane storitve, glede na dogovor med izvajalcem in naročnikom.

14. Za potrebe delovanja naših storitev sta zakupljena dva strežnika pri podjetju Si-shell iz Slovenije.

15. Osebne podatke, ki nam jih boste zaupali, ne bomo v nobenem primeru posredovali tretjim osebam, ki nimajo neposredne povezave z našim poslovanjem, razen v primeru zlorab, kriminalnih dejanj in ostalih kršitev zakona.

16. Strinjate se, da vas lahko občasno obveščamo z informacijami, ki so neposredno povezane z našimi storitvami

×
Dignitas Ekipa