SPLETNA TRGOVINA PO HITREM POSTOPKU.

Praktično čez noč smo se znašli v popolnoma novi in nepoznani situaciji, ko so številna podjetja prenehala obratovati, saj so odvisna od fizične prodaje, na digitalno stran poslovanja, pa še niso optimizirali v prodajni proces. Taka podjetja imajo v teh težkih časih prihodke 0 (NIČ) in bi jim spletna prodaja vsaj nekoliko olajšala trenutno situacijo.

V ekipi DIGNITAS smo se zato odločili, da začnemo z ozaveščanjem pomena spletne prodaje in digitalnega pristopa. Morda do danes o tej možnosti niste razmišljali, vendar zdaj je čas, da v svojem poslu naredite hitre prilagoditve. Prehod iz fizične na spletno prodajo se morda zdi zahteven, vendar s pravo ekipo ni nič nemogoče!

Poznate koga, ki bi lahko s spletno prodajo vsaj za nekaj časa izboljšal svoj položaj na trenutno zelo razburkanem trgu? Ste mogoče vi ta nekdo? V tem primeru se prijavite preko spodnjega obrazca in morda boste vi tisti, ki mu bomo osnovno spletno trgovino postavili povsem brezplačno. Vaš strošek bo samo nakup domene in gostovanja (70,00 EUR na leto).

Več o spletni trgovini si preberite na povezavi: https://www.dignitasteam.com/izdelava-spletne-trgovine/

Mi poskrbimo za oblikovanje, programiranje in postavitev spletne trgovine! Vi se pa posvetite razvoju svojega posla.

Stroškovna učinkovitost je pomemben dejavnik v uspešnih podjetjih. Dignitas ekipa ima za sabo ogromno uspešno izpeljanih projektov, pri katerih smo poskrbeli za profesionalnost in kvaliteto od samega začetka, pri zasnovi projekta, ki jo izdelamo po temeljitem pogovoru s stranko, do končne izvedbe, kjer sodelujemo z izvajalci na vsakem koraku, saj se le tako lahko prepričamo o kakovosti izvedbe, hkrati pa poskrbimo, da stranki končni produkt dostavimo v najkrajšem možnem času in vam tako omogočimo nemoteno poslovanje.

Zaupajte nam izdelavo vašega advokata podjetja, ki ga lahko vedno in povsod nosite v žepu, da ne zamudite nobene poslovne priložnosti. Prepričani smo, da vas bo profesionalnost naših storitev prepričala in se boste vrnili preveriti, kje vam še lahko pomagamo izboljšati poslovanje.

PRIJAVI SVOJE PODJETJE ZA IZDELAVO SPLETNE TRGOVINE

PRIJAVNICA

Prijava k sodelovanju v AKCIJI

 

Varnostni mehanizem

×
Dignitas Ekipa