OBLIKOVANJE. TISK. DOSTAVA. Naj bo leto 2018 vaše poslovno leto! Dignitasovci se zavedamo, da vsak detajl predstavlja podjetje kot celoto, zato smo vam v ta namen pripravili izjemno novoletno ponudbo za izdelavo vizitk.

Se sprašujete, kdo v digitalni dobi pa še potrebuje klasične tiskane vizitke?

Kljub temu, da dandanes večino poslovanja poteka na spletu, je za profesionalen odnos še vedno pomemben oseben stik z ljudmi. Poslovna vizitka je osebni predstavnik vaše blagovne znamke. 72% ljudi ocenjuje podjetje po kakovosti vizitke, ki je velikokrat prvi stik potencialne stranke z vašim podjetjem. Kakorkoli, pa ni vseeno, s kakšno vizitko se predstavljate. Raziskave kažejo, da 88% vizitk pristane v “okroglem fasciklu”  (berite: košu za smeti) že v prvem tednu, saj dolgočasno oblikovane in slabo natisnjene vizitke potencialne stranke ne prepričajo, da bi si vizitko ogledala več kot enkrat – in še to samo takrat, ko ste ji jo predali v roke.

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Mi poskrbimo za oblikovanje, tisk in dostavo k vratom vaše pisarne! Prepustite izvedbo nam, vi se pa posvetite razvoju svojega posla.

Stroškovna učinkovitost je pomemben dejavnik v uspešnih podjetjih – zakaj bi torej metali denar v koš? Dignitas ekipa ima za sabo ogromno uspešno izpeljanih projektov, pri katerih smo poskrbeli za profesionalnost in kvaliteto od samega začetka, pri zasnovi projekta, ki jo izdelamo po temeljitem pogovoru s stranko, do končne izvedbe, kjer sodelujemo z izvajalci na vsakem koraku, saj se le tako lahko prepričamo o kakovosti izvedbe, hkrati pa poskrbimo, da stranki končni produkt dostavimo v najkrajšem možnem času in vam tako omogočimo nemoteno poslovanje.

Zaupajte nam izdelavo vašega advokata podjetja, ki ga lahko vedno in povsod nosite v žepu, da ne zamudite nobene poslovne priložnosti. Prepričani smo, da vas bo profesionalnost naših storitev prepričala in se boste vrnili preveriti, kje vam še lahko pomagamo izboljšati poslovanje. Seveda poleg svojih vizitk, dobite tudi eno našo!

Praznična cena, ki smo jo pripravili za vas velja samo v decembru. Izkoristite decembrsko evforijo in za celoten paket odštejte samo 69,00€!

Tudi znižana cena vključuje profesionalno oblikovanje poslovnih vizitk, kvaliteten tisk 1000 vizitk in hitro dostavo na naslov po vaši izbiri.
PRAZNIČNI PAKET DVOSTRANSKIH VIZITK ZA 69,00€ VSEBUJE (namesto 99,00€):

  • 1000 poslovnih vizitk
  • profesionalno in kreativno oblikovanje
  • kvaliteten dvostranski tisk
  • 350g papir
  • z leskom
  • dostava na dom ali v pisarno

Izdelava spletnih strani

Za naročilo nas kontaktirajte na INFO@DIGNITASTEAM.COM, pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca spodaj ali pokličite na 051/435-143.

Preživite lepe in predvsem uspešne praznike, Dignitas božiček vam bo pa v Google Analytics pustil povečano število ogledov in izboljšano stopnjo konverzij.

PRED IZDELAVO IN TISKOM VAS BOMO KONTAKTIRALI

ODDAJ NAROČILNICO

Osnovni podatki

 

Varnostni mehanizem

#reference #portfolio

NAŠE REFERENCE IZ PODROČJA DIZAJNA

×
Dignitas Ekipa